ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
La Fundació L'Espiga rep el 0,7% del pressupost de l'Acadèmia Tastavins

NOTA DE PREMSA
25/01/11 - L’Acadèmia Tastavins del Penedès fa entrega d’un xec per valor de 1.910€ a la Fundació l’Espiga i anuncia que aquest any 2011 destinarà el 0,7% del seu pressupost a Cáritas.

El passat 17 de gener, a la seu central de la Fundació l’Espiga, en Joan Tarrada, president de l’Acadèmia Tastavins del Penedès va fer entrega d’un xec de 1.910 € al sr. Josep Trias, president de la Fundació l’Espiga, una entitat sense ànim de lucre del Penedès que, des del 1983, es dedica a l’atenció de les persones amb discapacitat i a la promoció de la seva inclusió social.

Aquesta aportació correspon al 0,7% del pressupost anual de l’Acadèmia Tastavins del Penedès i forma part del compromís adquirit per l’Acadèmia en el seu Pla Director 2009-2013, pel qual es compromet a entregar el 0,7% del seu pressupost anual, incloent-hi la gran fira del Caixa Penedès Vijazz, a entitats del Penedès sense ànim de lucre de caire social i humanitari.

En aquest mateix acte, l’Acadèmia també va anunciar que per aquest any 2011, destinarà el 0,7% del seu pressupost anual a Càritas InterParroquial de Vilafranca del Penedès, entitat dedicada a l’assistència, rehabilitació i inserció social de les víctimes de la pobresa i l’exclusió social.

En aquests moments difícils, on empreses, entitats i administracions travessen moments complicats, és encara més necessària l’ajuda a les entitats sense ànim de lucre i és de lloar que una confraria bàquica sense ànim de lucre, molt afectada també per la crisi, dediqui el 0,7% del seu pressupost a fins humanitaris. Un exemple a seguir, que esperen que sigui imitat per totes les entitats del territori.

L’Acadèmia Tastavins i la seva junta directiva han adquirit el compromís de responsabilitat i solidaritat amb la societat civil penedesenca i dedicaran cada any el 0,7% del seu pressupost a entitats sense ànim de lucre i de caire social i humanitari. Això es tradueix en prop de 2.000 €; 166 euros al mes que destina als més desfavorits. El president de l’entitat, Joan Tarrada, es declara molt satisfet de poder aportar aquest granet de sorra, que tot i no ser molt, és molt apreciat pel que el rep. I anima a la resta d’entitats a sumar-se a l’aportació amb la següent reflexió: “Us imagineu la quantitat de granets de sorra que podem aportar als mes desvalguts, si totes les entitats, institucions, empreses i administracions aportéssim solsament aquest 0’7% del nostre pressupost?"

Desquerra a dreta, Ruth Talavera, responsable de Relacions Institucionals de l’Acadèmia, Joan Tarrada president de l’Acadèmia, Josep Trias president de la Fundació l’Espiga i Marcel Munné de l’Espiga.
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal