ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
La comercialització i les noves tecnologies, pilars fonamentals d’enoturismePENEDÈS

NOTA DE PREMSA
9/02/11 - Aquest dilluns 7 de febrer, a les Caves Freixenet a Sant Sadurní d’Anoia, ha tingut lloc la presentació del Pla d’accions del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès - enoturismePENEDÈS per al 2011.

Amb la presència de més de 80 representants d’empreses del club enoturismePENEDÈS, s’han donat a conèixer les accions que durà a terme l’entitat per continuar potenciant el Penedès com a destí turístic de referència en matèria d’enoturisme.

La creació i comercialització de productes enoturístics, la qualitat i l’aposta per les noves tecnologies i les noves eines de comunicació, seran els eixos fonamentals de l’entitat per aquest 2011.

Durant aquest 2011 enoturismePENEDÈS reforçarà la comercialització de la seva oferta (amb més de 80 propostes) tant a turisme de proximitat com a nivell internacional. En aquest sentit, acords amb tour-operadors de creuers, la presència directa en fires i workshops, o la organització de viatges al territori per a periodistes i prescriptors, buscaran donar a conèixer i comercialitzar els recursos del Penedès.

La formació dels membres del club enoturismePENEDÈS és l’altra aposta fonamental de l’entitat, perquè Penedès continuï sent sinònim de destinació enoturística de qualitat. Es duran a terme diverses sessions formatives en promoció de productes enoturístics i es continuarà motivant i donant suport a les empreses de serveis turístics de l’Alt Penedès perquè siguin reconegudes amb el distintiu de qualitat SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació).

La tercera via d’accions de l’entitat per al 2011, serà la comunicació, amb una clara aposta per a les noves tecnologies i les noves eines de internet. Mensualment s’envia un newsletter, en català, espanyol i anglès, amb propostes per realitzar durant el mes i un newsletter intern per als membres del club enoturismePENEDÈS. També s’han editat diversos materials promocionals, com el mapa d’enoturismePENEDÈS, amb tots els establiments i recursos que formen part del club, la guia Amb Gust o la Guia Turística de l’Alt Penedès. En relació amb les noves tecnologies, s’ha presentat darrerament “enoturismePENEDÈS al teu mòbil”, la innovadora plataforma que permet accedir a tota la informació i oferta turística del territori completament actualitzada a través del mòbil.

Respecte la creació d’ofertes turístiques en el territori, s’han presentat diferents iniciatives com el “Miravinya”, un projecte que dotarà a l’Alt Penedès de diferents miradors naturals, o els Camins del Vi i el Cava que promociona el senderisme entre vinyes.

 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal