ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
Les Fires de Maig presenten la imatge 2011 i una nova web

NOTA DE PREMSA
30/03/2011 - La Comissió de dels Fires de Maig presenta, en el marc del Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès, la nova imatge de les Fires i Festes de Maig o dels enamorats 2011, que se celebraran del 13 al 15 de maig al recinte firal de Vilafranca del Penedès. El visual, en forma de cub de Rubik, vol donar una imatge divertida, impactant i molt colorista, com a metàfora de que en les fires el visitant hi pot trobar de tot i el sorprendrà.

Desenvolupada per l’empresa vilafranquina Parenthesis, encarregada de la gestió i la comunicació de les fires, s’ha buscat la claredat d’informació, potenciant la marca Fires de Maig com a element de comunicació bàsic.

La gran novetat relativa a la comunicació de les Fires de Maig 2011 és la creació d’una nova pàgina web www.firesdemaig.cat que permetrà acostar al visitant tota la informació de les fires. Amb imatges, vídeos, banners i accessos directes, la nova pàgina es vol convertir en una referència en la consulta i la planificació de la visita a les fires tant per visitants com expositors.

Una altra gran novetat és l’obertura d’un espai de les fires a la xarxa social Facebook, www.facebook.com/firesdemaig , que busca interactuar amb els visitants i donar cobertura de les activitats d’una forma més immediata i interactiva.

Buscant també la proximitat de la informació, també s’ha creat la llista de distribució de butlletins/newsletters de les fires, on els visitants poden apuntar-s’hi per rebre puntualment tota la informació i programació de Les Fires de maig 2011.

En la presentació, la Regidora de Comerç, Sra. Dolors Rius, va destacar també la gran resposta que s’està tenint dels expositors a l’hora d’apostar per les fires d’enguany, i que, tot i les dificultats, es preveuen unes grans fires ja que a data 30 de març l’ocupació ja és superior al 85%. En aquest sentit s’ha de destacar el retorn de la Maquinària Agrícola en l’espai semi cobert, l’aposta per la presentació de productes per part dels expositors, la potenciació del comerç i la llar i el desenvolupament de les àrees d’enoturisme, gastronomia i vins. Es potenciaran també gran quantitat d’activitats a les fires, amb un gran escenari i un espai infantil.

En la vessant empresarial, el divendres 13 de maig a l’Auditori es farà una jornada dirigida a empresaris i professionals a càrrec del professor de màrqueting d’ESADE Alfons Duran-Pich, titulada “La Destrucció creativa: Aposta optimista sobre el futur econòmic” i el Premi enamora’ls al millor estand, aquest any premiarà la seducció en l’estand amb un premi de 300€ per cada sector (Automoció i Maquinària Agrícola, comerç i serveis).
 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2019 - Avís legal