ESP
 
Qui som Serveis Clients Projectes Canal () Contacte  
     
 Consultoria de Marketing

Plans de Marketing Anàlisi, definició i planificació d’objectius per a satisfer les necessitats dels clients actuals i potencials d’una empresa.
[Veure feines...]


Assessorament estratègic Suport en la definició i planificació dels objectius i estratègies empresarials i de negoci a mig i llarg termini.
[Veure feines...]


Estudis de mercat Anàlisi dels clients potencials: les seves necessitats, desitjos, demandes i expectatives, i propostes per contactar amb ells i satisfer-los.
[Veure feines...]


Llançament de productes Planificació i calendarització d’accions de marketing i comunicació per presentar i introduir un producte o servei al mercat.
[Veure feines...]


Estudis de Satisfacció de clients Enquesta i anàlisi de les dades respecte al grau de satisfacció dels clients finals del nostre client.
[Veure feines...]


Suport a la comercialització Planificació de l'estratègia de comercialització (fixació de preus, cerca de potencials clients arreu del món, etc.) i disseny i execució d'accions per afavorir la comercialització.
[Veure feines...]


Benchmark Procés de comparativa i análisi dels productes i serveis dels competidors i de les empreses líders del mercat
[Veure feines...]


 Disseny Gràfic

Imatge corporativa i logotips Disseny de logotips i altres elements d’imatge corporativa (papereria, rètols, manuals,...) que defineixin i diferenciïn empreses i productes.
[Veure feines...]


Packaging Creació i disseny d’elements de presentació del producte (etiquetes, ampolles, caixes, etc.)
[Veure feines...]


Catàlegs i fulletons Disseny de catàlegs, tríptics, díptics i llibrets promocionals de productes i serveis. Cuidant la imatge i el format, focalitzem esforços en la seva usabilitat i força comercial.
[Veure feines...]


Anuncis i campanyes Creativitat i disseny d’anuncis publicitaris en diferents formats: premsa escrita, cartelleria, radio, TV. Preparació de campanyes publicitàries multicanal.
[Veure feines...]


Cartelleria, stands, interiorisme Disseny d’elements de cartelleria, de petit i grana format (roll-ups, banderoles, lones, etc.), rètols, senyalètica interior i exterior. Disseny de material gràfic per estands (cartelleria per parets, rètol, plv, etc.). A més, coordinem la posta a punt de l’estand (impressió de cartelleria i instal•lació) i posem a la vostra disposició lloguer del material necessari.
[Veure feines...]


Mailings i marketing directe Disseny de cartes, flyers, accions de marketing directe. Gestionem les bases de dades, la personalització, el manipulat i l'enviament de mailings en qualsevol format.
[Veure feines...]


 Gabinet de Comunicació

Plans de comunicació Auditoria de la comunicació de l’empresa i planificació d’accions de comunicació a llarg i curt termini d’acord amb objectius de marketing.
[Veure feines...]


Plans de mitjans Plans de mitjans: Planificació anual/puntual de les aparicions publicitàries en mitjans de comunicació, ajustada al pressupost del client i tenint en compte el target al qual es vol arribar i la difusió de cada mitjà.
[Veure feines...]


Marketing Relacional Planificació i execució d'accions per relacionar-se i fidelitzar clients actuals.
[Veure feines...]


Creació de noticiables Creació, redacció i enviament de noticies relacionades amb empreses, productes i/o serveis. Les notes de premsa s’envien a mitjans de comunicació amb la finalitat d'aconseguir la seva publicació com a fet noticiable.
[Veure feines...]


Recull de premsa Seguiment i recollida de les aparicions en mitjans de comunicació d’una empresa o d’una campanya durant un període determinat.
[Veure feines...]


Relació amb mitjans Explicació del servei
[Veure feines...]


 Internet

Pàgines web Disseny i programació de pàgines web corporatives, portals, comerç electrònic, intranets,..., amb una clara orientació a la usabilitat, facilitat d’actualització, compatibilitat amb buscadors i atractiu visual.
[Veure feines...]


Xarxes socials i web 2.0 Promoció d’empreses, productes i serveis en xarxes socials com Facebook, Twitter, Tuenti, My Space, Hi5, etc.
[Veure feines...]


Newsletters i emailings Creació i maquetació de continguts per newsletters i emailings. Accions de marketing directe on-line. Enviament de emails a través de eines amb garantia d'entrega antispam i informe/resum.
[Veure feines...]


Publicitat i posicionament Web Planificació i disseny de campanyes de publicitat a internet. Creació de banners, mini-sites, addwords,...Aplicació d'eines de millora del posicionament de webs als cercadors d'internet i creació de campanyes per a augmentar el tràfic web.
[Veure feines...]


Gestió de Xarxes Socials Servei de gestió de canals 2.0: Creació i actualització de continguts, monitorització d'informació, relació amb seguidors,... Facebook, Twitter, Flickr, Youtube, Picasa,...
[Veure feines...]


Creació canals corporatius en Xarxes Socials Disseny, programació i execució de canals personalitzats en Xarxes Socials
[Veure feines...]


Captació seguidors en Xarxes Socials Planificació i execució de campanyes i promocions en xarxes socials per a captar seguidors en les xarxes socials
[Veure feines...]


 Organització d’esdeveniments

Petit Format Creació i coordinació d'esdeveniments de petit format (rodes de premsa, presentacions, tastos, trobades comercials,...) per la promoció de productes i/o serveis de clients.
[Veure feines...]


Gran format Creació i coordinació d'esdeveniments de gran format (fires, festivals, concursos,...) per la promoció de productes i/o serveis de clients. Accions amb públic final, empreses, institucions o periodistes, entre d'altres.
[Veure feines...] 
 Serveis  
 Consultoria de Marketing
   Plans de Marketing
   Assessorament estratègic
   Estudis de mercat
   Llançament de productes
   Estudis de Satisfacció de clients
   Suport a la comercialització
   Benchmark
 Disseny Gràfic
   Imatge corporativa i logotips
   Packaging
   Catàlegs i fulletons
   Anuncis i campanyes
   Cartelleria, stands, interiorisme
   Mailings i marketing directe
 Gabinet de Comunicació
   Plans de comunicació
   Plans de mitjans
   Marketing Relacional
   Creació de noticiables
   Recull de premsa
   Relació amb mitjans
 Internet
   Pàgines web
   Xarxes socials i web 2.0
   Newsletters i emailings
   Publicitat i posicionament Web
   Gestió de Xarxes Socials
   Creació canals corporatius en Xarxes Socials
   Captació seguidors en Xarxes Socials
 Organització d’esdeveniments
   Petit Format
   Gran format

 Clients per sectors  
   Alimentació
   Cellers
   Serveis bancaris
   Institucions
   Industrial
   Retail / Horeca
   Serveis
   Varis

 Empresa  

Serveis Parenthesis sectors       vinícola i enogastronòmic

      vCard Parenthesis 
 Canal Parenthesis ()
Vídeos Fotografies   Notícies
 
Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El Pitch&Putt; més solidari

Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

La Nit Solidària del Rotary Club destinarà els seus beneficis a la restauració de la basílica de Santa Maria

Vins i Formatges, nou cap de setmana temàtic a La Carretera del Vi

© Parenthesis Marketing Consulting SL 2020 - Avís legal